NOVAKOV ČOVEK OD POVERENJA! Đoković ima novog sparing partnera!

Autor:

Sport

08.07.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvojica dugo već sarađuju.

NOVAKOV ČOVEK OD POVERENJA! Đoković ima novog sparing partnera!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković će u narednom periodu trenirati sa Karlosom Gomesom-Ererom, popularnim Čarlijem, koji već neko vreme sarađuje sa najboljim srpskim teniserom.

Iskusni Španac (33) je u karijeri odigrao samo četiri meča na ATP turu, a najbolji plasman mu je bilo 195. mesto u julu pre dve godine.

- Osim što je sparing partner on je i prijatelj dugi niz godina, najbolji je prijatelj mog srednjeg brata Marka i takođe jedan od mojih boljih prijatelja, znam ga dugi niz godina, 15 godina se znamo zapravo, još dok sam igrao turnir u Madridu u dvorani. To su neke prve godine kada smo se upoznali i kada smo krenuli da se družimo - rekao je Nole i dodao:

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

- Igrao je dosta turnira sa Markom i postao je član naše familije, jako blizak čovek nama. Mnogo smo puta trenirali zajedno kada je bio aktivni igrač, prošle godine je odlučio da se povuče, razgovarali smo, a ja sam poželeo da se pridruži timu, svi su se složili. Osim što je sparing partner i asistent prvog trenera, on je neko ko je jako dobro organizovan i pomaže i u logističkom i analitičkom smislu našem timu - istakao je Đoković tokom konferenciji za medije posle pobede nad Stenom Vavrinkom.

Novak i Karlos su 2021. nastupali i u dublu zajedno, na Majorki, kada su stigli do finala, posle čega je srpski teniser zbog povrede morao da otkaže nastup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading