KRAJ UOČI VIMBLDONA: Proslavljeni Španac odlazi u PENZIJU!

Autor:

Sport

28.06.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučio je da digne ruke od tenisa.

KRAJ UOČI VIMBLDONA: Proslavljeni Španac odlazi u PENZIJU!

Foto: Tanjug/AP

Iskusni španski teniser Felisijano Lopez najavio je oproštaj od preofesionalnog igranja "belog sporta" posle turnira koji se održava u Majorci.

Ovaj 41-godišnji Španac je dogurao do osmine finala, a mišljenja je da je mogao duže da igra, bez obzira na godine (41).

- Od prošlogodišnjeg Vimbldona jedva da sam se takmičio, ali sam se ove godine dobro pripremao i odlučio sam da zaigram. Mislim da današnja igra nije fizički jako zahtevna. Jedino ako stave Đokovića sa druge strane, mogu da izgubim, ali na ovoj podlozi osećam da mogu da se borim sa mnogima - naveo je Lopez, jedan od malobrojnih španskih igrača kojio vole da igraju na travi.

 

 

As sa Pirineja je u pobedi nad Maksom Parselom odservirao 11 as udaraca, čime je pretekao Noletovog trenera Gorana Ivaniševića.

To je dobra statistika, jer je Ivanišević oduvek bio jedan od mojih omiljenih igrača. Kao mali sam sanjao da serviram kao on, a sad sam ga prestigao. Znao sam da sam među sedam ili osam najboljih, ali nisam znao tačno na kom mestu. Prestići Ivaniševića je velika stvar, ne znam šta drugo da kažem - rekao je Lopez.

Njegov rival u četvrtfinalu biće Nemac Janik Hanfman, koji je napravio senzaciju u drugom kolu eliminisavši prvog nosioca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading