NOVAK SIJA OD SREĆE: Đoković dobio PREDIVAN POKLON posle istorijske titule na Rolan Garosu! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as će treći "kup musketara" zauvek pamtiti.

NOVAK SIJA OD SREĆE: Đoković dobio PREDIVAN POKLON posle istorijske titule na Rolan Garosu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nole sa peharom šampiona Rolan Garosa

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković osvojio je Rolan Garos, a njemu je učinjena velika čast od strane kompanije "Head".

Naime, ona je Noletu poklonila zlatni reket, kao večnu uspomenu na dostignuće do sada neviđeno u muškom tenisu.

Još uvek neverovatno. Još uvek vraćamo u glavi šta je Novak uradio. Kako bi na najbolji način mogući proslavili ovaj uspeh i poseban momenat, organizovali smo umetnika koji je napravio zlatnu repliku Novakovog reketa. Ovaj trofej je napravljen specijalno zbog Novakovog novog rekorda od 23 grend slem titule - objavljeno je od strane kompanije na društvenim mrežama..

 

 

Srbina je ovo jako obradovalo, nije mogao da sakrije oduševljenje, a podsetimo da sada ima jedan "slem" više u odnosu na Rafaela Nadala i čak tri od Rodžera Federera. Švajcarac nikako da se pomiri sa činjenicom da je Novak GOAT, o čemu svedoči njegova najnovija izjava iz Halea, gde trenutno boravi.

Đoković će priliku da podeblja svoj grend slem saldo imati na Vimbldonu, na kome brani titulu, a čiji početak je zakazan za 3. jul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading