ĐOKOVIĆ SVE BLIŽI TITULI NA VIMBLDONU: Dvojica velikih rivala se POVUKLA sa turnira!

Autor:

Sport

19.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šanse za našeg asa rastu iz dana u dan.

ĐOKOVIĆ SVE BLIŽI TITULI NA VIMBLDONU: Dvojica velikih rivala se POVUKLA sa turnira!

Foto: Tanjug/AP

Australijski teniser Nik Kirjos povukao se sa turnira u nemačkom gradu Haleu zbog problema sa kolenom, saopštili su danas organizatori turnira.

Kirjos je prošle nedelje poražen na startu turnira u Štutgartu, pošto je bolji od njega bio kineski teniser Jibing Vu. Bio je to njegov prvi meč posle sedam meseci pauze, koje je napravio zbog operacije kolena leve noge.

Ipak, čini se da Australijanac i dalje ima probleme sa nedavno operisanim kolenom, zbog čega je i odustao od turnira u Haleu i neće biti u prilici da podigne trofej u Nemačkoj.

Kako javljaju australijski mediji, pod znakom pitanja je i njegov nastup na Vimbldonu gde je lane stigao do finala u kom je poražen u četiri seta od Novaka Đokovića.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Nik Kirjos

Problem sa povredom ima i Feliks Ože-Alijasim, takođe vrlo neugodan teniser na travi, koji se povukao sa istog turnira, gde je u prvom kolu trebao da se u velikom derbiju sastane sa Dominikom Timom. Videćemo da li će on biti spreman za nastup na trećem grend slem turniru u sezoni .

Jasno je da ova dvojica, čak i da učestvuju na Vimbldonu, neće biti u punoj snazi, pa će Đokoviću biti znatno lakši put do same završnice najprestižnijeg turnira sveta.

Podsetimo, turnir ove godine traje od 3. do 16. jula, a titule će braniti Novak u muškoj, odnosno Elena Ribakina u ženskoj konkurenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading