FASCINANTNE DVE NEDELJE U PARIZU: Rud DŽENTLMENSKI odao priznanje Đokoviću nakon poraza u finalu RG!

Autor:

Sport

11.06.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin, bez trunke sujete, čestitao pampionu Pariza.

FASCINANTNE DVE NEDELJE U PARIZU: Rud DŽENTLMENSKI odao priznanje Đokoviću nakon poraza u finalu RG!

Foto: Tanjug/AP

Emotivne scene na "Šatrijeu" posle finala Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Đoković osvajanjem Rolan Garosa definitivno je zacementirao status najboljeg igrača u istoriji "belog sporta", a čestitku rivalu uputio je poraženi finalista - Kasper Rud.

NEZAMISLIVO! Nadal se oglasio i poslao MOĆNU PORUKU Đokoviću posle istorijske titule na Rolan Garosu!

Norvežanin je poslao džentlmensku poruku Noletu, njegovom treneru Goranu Ivaniševiću i celom timu Srbina.

- Čestitam ti, znam da ova pobeda ima najslađi ukus. Srećan sam što sam prvi koji ti čestita odavde! Čestitiam i Goranu i svima, radite neverovatan posao! Još jednom čestitke svima! Imali smo sjajno vreme provedeno u Parizu, i radujem se još jednom Rolan Garosu sledeće godine. I svi koji su učestvovali, od skupljača do sudija, hvala svima što ste ostali uz nas, što ste uložili takav trud. Hvala i mom timu, trenerima, partnerki, roditeljima - izjavio je Kasper Rud, a potom je nastavio da "ređa zahvalnice":

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nole, kapa dole - Rud odao priznanje trostrukom šampionu RG

Hvala vam što me gurate, ne samo tokom nedelje, nego tokom čitave godine. Nastaviću da radim, i da se vratim i sledeće godine, u još jedno finale Rolan Garosa. Hvala i francuskoj publici, izuzetno je igrati pred vama. Uvek je puno, zadovoljstvo je igrati pred ovakvom publikom, to mi daje motivaciju da radim, da se bvratoim i igram ponovo pred vama i sledeće godine - poručio je norveški as.

Podsetimo, Đoković je finalni meč rešio u svoju korist sa maksimalnih 3:0, okitio se rekordnom 23. titulom iz reda najvećih, a od ponedeljka se vraća na prvo mesto ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading