NOVAK ZABRINUO NAVIJAČE! Đoković se požalio na povredu ruke! Bolna grimasa sve GOVORI! (FOTO)

Autor:

Sport

09.06.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser suočio se sa manjim problemima.

NOVAK ZABRINUO NAVIJAČE! Đoković se požalio na povredu ruke! Bolna grimasa sve GOVORI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Loša scena iz Pariza zabrinula je sve navijače Novaka Đokovića. Tokom meča sa Karlosom Alkarasom, srpski as je osetio bol u desnoj ruci, zbog čega je bio prinuđen da zatraži medicinski tajm-aut.

Nole se žalio na bolove u desnoj ruci, pošto je imao probleme sa mišićem podlaktice one ruke kojom i drži reket, što može da mu otežava posao u nastavku meča.

Više puta tokom duela sa Špancem, Novak je proklizao, ali se srećom dočekao na svoj reket, međutim, to kao da je dodalo određenu dozu napora na njegov mišić u podlaktici.

Foto: Tanjug/AP

 

Bio je prinuđen dvostruki šampion Rolan Garosa da traži pomoć lekara, posle sedmog gema u drugom setu.

Lekar je ekspresno stigao do Đokovića, usledilo je masiranje njegove ruke, da bi posle toga treći teniser sveta nastavio meč.

Nadamo se da ovaj detalj neće odraziti na igru Noleta u nastavku epskog okršaja u Parizu, koji rešava borbu za prvo mesto ATP liste.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ukoliko savlada Alkarasa, prvi reket Srbije će u finalu Rolan Garosa igrati sa pobednikom susreta Aleksandre Zverev (Nemačka) - Kasper Rud (Norveška).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading