ĐOKOVIĆ ZBOG POVREDE PROPUŠTA ROLAN GAROS? Objavljen snimak koji sve otkriva!

Autor:

Sport

04.05.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda lakta prvog tenisera sveta je tema broj jedan.

ĐOKOVIĆ ZBOG POVREDE PROPUŠTA ROLAN GAROS? Objavljen snimak koji sve otkriva!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u svojoj bazi u Marbelji, u klubu Puente Romano, gde pokušava da se pripremi za nastavak sezone na šljaci.

Đoković je poslednji meč odigrao još u Banjaluci, na Srpska openu, gde je doživeo poraz u četvrtfinalu turnira od Dušana Lajovića, koji je kasnije uspeo i da osvoji titulu u Republici Srpskoj.

Bilo je jasno da se Novak muči sa povredom lakta tokom turnira, jedva je u prvom meču savladao i Luku Van Eša, ali protiv Lajovića nije mogao, pa se postavljalo pitanje da li će Srbin biti spreman za nastavak sezone i nastup na Rolan Garosu, što je svakako prioritet na zemljanoj podlozi.

Ipak, ono što njegove navijače svakako može da ohrabri jeste činjenica da je najbolji teniser sveta trenirao u Marbelji, i to sa svojim bratom Markom, a da pritom nije nosio zaštitu za lakat, što je svakako sjajan znak.

To ukazuje da se Srbin bolje oseća i da ćemo ga gotovo sigurno videti na Mastersu u Rimu, koji počinje 10. maja, a na kom će Đoković pokušati da odbrani titulu i da po sedmi put podigne pehar na Foro Italiku.

Podsetimo, nakon toga sledi sedmica pauze, a 28. maja počinje turnir u prestonici Fracnuske, na kom će prvi igrač planete pokušati da osvoji 23. grend slem titulu i tako da večnoj listi pretekne Rafaela Nadala, svog najvećeg rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading