NAVIJAČI U ŠOKU! Propušta i Masters u Rimu!

Autor:

Sport

29.04.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je da neće učestvovati na Mastersu u Rimu, pošto se nije oporavio od povrede.

NAVIJAČI U ŠOKU! Propušta i Masters u Rimu!

Foto: Tanjug/AP

Italijan je povredu zaradio na meču protiv Argentinca Franciska Serundola tokom Mastersa u Monte Karlu

Beretini je zbog povrede već propustio Masters u Madridu, dok postoje šanse da neće nastupati ni na Rolan Garosu.

- Očajnički sam se nadao da bih mogao da nastupim u Rimu, budući da mi taj turnir mnogo znači jer su na njemu i započeli moji teniski snovi. Ipak, pregled magnentom rezonancom je ustanovio da moram da mirujem barem još jednu nedelju, kako bi mi se telo potpuno oporavilo - objavio je Mateo Beretini na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, Masters u španskoj prestonici je preskočio i najbolji teniser sveta Novak Đoković, dok se branilac titule Karlos Alkaras provukao u svom premijernom meču.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mateo Beretini

Karlitos je u tri seta preokrenuo Emila Rusuvorija iz Finske, pa će u naredenom kolu igrati protiv Bugarinom Grigorom Dimitrovim, koji je u dva seta eliminisao Francuza Greogra Barera.

Inače, u prošlogodišnjem finalu Mastersa u Rimu sastali su se Novak Đoković i Stefanos Cicipas, a srpski as je osvojio pehar slavivši protiv grčkog tenisera sa 2:0 (6:0, 7:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading