ĐOKOVIĆ PONOVO NA UDARU: Amerikanac NAPAO Novaka, dobio BRUTALAN odgovor!

Autor:

Sport

24.04.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih Đokovićevih protivnika je ponovo pokazao šta misli o srpskom teniseru.

ĐOKOVIĆ PONOVO NA UDARU: Amerikanac NAPAO Novaka, dobio BRUTALAN odgovor!

Foto: Starsport

Novak Đoković u Banjaluci

Srpski teniser Novak Đoković neslavno je završio svoje učešće na Srpska openu, pošto je u četvrtini finala poražen od Dušana Lajovića, kasnijeg osvajača turnira u Banjaluci.

Naravno, ovaj neuspeh Novakov je sjajno poslužio Benu Rotenbergu, američkom novinaru koji stalno proziva i provocira svetskog broja jedan, da ponovo napadne Đokovića, što čini kada god mu se ukaže prilika.

Naime, nakon poraza od Lajovića, Amerikanac se oglasio na društvenoj mreži Tviter, gde je napisao da je Novak odlučio da dan provede kod "pseudo arheologa" Semira Osmanagića, koji između ostalog tvrdi da piramide u Bosni emituju jaku energiju. Naravno, sve ovo je napisano sa ironijom, sa pokušajem da se srpski as ponizi.

Međutim, Rotenberg je vrlo brzo dobio odgovor, i to od svog zemljaka Tenisa Sandgrena, tenisera koji je poznat po tome da vrlo često podržava Đokovića u javnosti. Naime, on je odgovorio na ovu objavu, a u komentaru je napisao samo "Zvuči sjajno", što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara kod fanova našeg igrača.

Podsetimo, Novak Đoković je ispao u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu od Lorenca Musetija, a zatim je neočekivano završio takmičenje u četvrtfinalu Srpska opena. Jasno je da ima problema sa laktom, kao i da je van forme, zbog čega je odlučio da propusti turnir u Madridu, kako bi se što bolje spremio za Masters u Rimu, odnosno Rolan Garos, koji počinje 28. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading