ĐOKOVIĆEV ŠOU POSLE POBEDE: Hvala Luki što je pustio dekicu da pobedi!

Autor:

Sport

19.04.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole zabavljao publiku nakon meča u Banjaluci.

ĐOKOVIĆEV ŠOU POSLE POBEDE: Hvala Luki što je pustio dekicu da pobedi!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo Srpska open u Banjaluci, pošto je u drugom kolu pobedio mladog Francuza Luku Van Eša.

Nole se tim trijumfom plasirao u četvrtfinale, a posle meča je dao veoma zanimljivu izjavu.

- Nije bilo lako, ovo je najsporiji teren na kojem sam igrao. Nisam mogao udarcima da prodirem u teren, vraćao je sve udarce. Srećam sam zbog pobede. Atmosfera je bila sjajna, gurali su me od pobede - rekao je Đoković.

Potom se zahvalio publici.

Hvala svima što ste došli, ovo je najbolja atmosfera u kojoj sam igrao. Igrali smo skoro tri sata, vi ste ostali i zbog vas sam danas pobedio.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković

Pričao je i o protivniku.

On je mlad perspektivan teniser, ni ja o njemu nisam puno znao. Pobedio je Vavrinku, ja sam na treningu pokušavao da repliciram šta će biti na terenu, njemu želim mnogo sreće i hvala mu što je mene dekicu pustio da pobedim.

Okrenuo se na kraju narednim izazovima.

Ja se nadam da ću igrati još mnogo godina, u životu se nikad ne zna šta donosi sutra, pogotovo kada imate 35 godina. Meni je jako drago što sam uspeo da pobedim i što ću i sutra igrati na ovom terenu - podvukao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading