ČOVEK IZ SENKE: Evo ko je UPOZNAO Đokovića i Ivaniševića! (FOTO)

Autor:

Sport

31.01.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Hrvat otkrio kako je sve izgledalo.

ČOVEK IZ SENKE: Evo ko je UPOZNAO Đokovića i Ivaniševića! (FOTO)

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Novak Đoković i Goran Ivanišević godinama imaju plodonosnu saradnju, ali do nje ne bi došlo da nije bilo Nikole Pilića.

Legendarni Hrvat je upozano Novaka i Gorana, a u intervjuu za Jutarnji podsetio se kako je to sve izgledalo.

- Ja mislim da je on par milimetara poviše Federera i Nadala, kad se stave sve brojke na sto, on je napravio više, sva četiri grend slema je osvojio barem po dva puta, 374 nedelje je broj 1, sa svim konkurentima ima pozitivan skor... Sad je prvi, a da unazad godinu dana ima upola manje turnira u odnosu na ostale igrače zbog afere s vakcinom. Međutim, pokazao je, evo ja pokušavam da budem objektivan, po brojkama, rezultatima, da je najbolji svih vremena, bez obzira na to što imam visoko mišljenje i o Federeru i Nadalu, njegovim pobedama na Rolan Garosu. Ali sa svim emocijama i problemima na leđima, Novak je u Australiji svaki drugi dan bio bolji i bolji.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Nikola Pilić

Dosta se bure u pojedinim medijima podiglo oko odnosa između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića. Ipak, Pilić ne smatra da tu ima nečeg problematičnog, pa na pitanje, da li je Nole previše agresivan prema Ivaniševiću, ima spreman odgovor.Upravo je Pilić bio taj koji je upoznao uspešni teniski tandem, pa je i najmerodavniji da odgovori na pitanje da li je Đoković često preterano agresivan prema svom treneru.

- Neeee. To nema veze. To je jednostavno auspuh kojeg svaki emotivni igrač ima. Jednog dana kada je Novak bio u mojoj akademiji, imao je svega 14 godina, ja sam s Goranom igrao dva sata. Kazao sam Goranu: "Ajde udari s ovim malim pet minuta". Tu su se prvi put upoznali, igrali su punih 25 minuta jer se Novak koncentrisao i odigrao fantastično. Goran je tada bio za njega zvezda. To između njih funkcioniše dobro, ovo je njihov osmi grend slem koji su osvojili zajedno i mislim, daj Bože da to ide i dalje. Novak, ako je zdrav, naredne dve-tri godine može da osvoji još nekoliko grend slemova - poručio je Pilić za Jutarnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading