ĐOKOVIĆ UČESTVUJE U INDIJAN VELSU? Novak otkrio planove posle TITULE na AO!

Autor:

Sport

30.01.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski igrač je izjavio da se i dalje nada da će moći da uđe u SAD, iako mu putovanje i dalje nije dozvoljeno.

ĐOKOVIĆ UČESTVUJE U INDIJAN VELSU? Novak otkrio planove posle TITULE na AO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski igrač Novak Đoković je ponovo pokorio planetu, pošto je osvojio svoj deseti Australijan open, 22. grend slem turnir, a pobedom u finalu protiv Stefanosa Cicipasa je sebi obezbedio i prvo mesto na ATP listi.

Đoković je preživeo deportaciju prošle godine, probleme sa povredom, a zatim i napade na svog oca, a zatim je na sjajan način došao do krune u Melburnu. Sada je novinarima i otkrio svoj dalji raspored.

- Sada želim neko vreme da provedem sa porodicom, sa suprugom i decom. I da se oporavim. Prijavljen sam za Dubai, gde bi trebalo da igram krajem februara. Moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava i u zavisnosti od toga, odlučiću da li idem u Dubai ili ne - izjavio je srpski teniser.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je osvojio desetu titulu u Melburnu

Novinare je zanimalo i kako stoje Novakove šanse da učestvuje na Mastersu u Indijan Velsu.

- Nadam se da ću moći da igram u Indijan Velsu. To je moja želja, ali i dalje mi nije dozvoljeno. Možda ću u narednim sedmicama dobiti bolje vesti - rekao je Đoković.

Ranije je svoje mišljenje na ovu temu dao i Tomi Has, legendardni nemački teniser, a sada direktor Mastersa u Indijan Velsu.


- Trebalo bi da ukinu te mere do sredine aprila. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da se to dogodi i ranije, da mu omogućimo da igra u Indijan Velsu. Mislim da želi da igra, pa treba da mu damo šansu. Nadam se da ćemo ga imati tamo. Mislim, po mom mišljenju bila bi sramota da on ne dođe ili da mu ne dozvole da dođe - izjavio je Tomi Has, direktor ovog turnira.

Indijan Vels ove godine počinje 8. marta, a samo dve nedelje kasnije je na programu i Masters u Majamiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Penzioner

30.01.2023 19:20

Napred Nole majstore!