TENISKA IKONA ZAPUŠILA USTA NOVAKOVIM KRITIČARIMA: Njegove reču su ostavile sve ZLOBNIKE bez teksta!

Autor:

Sport

25.01.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstore, svaka čast.

TENISKA IKONA ZAPUŠILA USTA NOVAKOVIM KRITIČARIMA: Njegove reču su ostavile sve ZLOBNIKE bez teksta!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković bori se ovog jutra za polufinale Australijan opena protiv Andreja Rubljova, a uoči meča mnogo se priča o povredi koju srpski teniser oseća još od Adelejda. Dok većina priča o tome da je Đoković čak lažirao povredu, stigle su reči podrške od legendarnog Matsa Vilandera.

Republika

Foto: Printscreen/Eurosport

Mats Vilander

- To se dešava u svakom sportu. Da li je dobro za Novaka? Nije, ali pričamo o tome jer je samo nešto drugačije u odnosu na ranije, a ne pravi možda nikakvu razliku. Možda zato Novak igra kraće poene, kada Sunce ide u oči, baciš lopticu sa strane, kad duva vetar, prilagodiš se. Tako je i sa povredom i zato igra kraće poene. Meni je to nebitna stvar skroz - rekao je Vilander koji je potom prekinuo voditeljku "Eurosporta" Aliz Lis dodavši da pre meča mora još nešto da kaže.

- Kad čujete da pričaju negativno... To je smešno, optužujete ga za tako nešto! Nema šanse da ćete pustiti da svi znaju da ste povređeni ako nisu. Zašto gubite energiju za to? Meni je to presmešan argument. Naravno da oseća, ali ako može da igra tenis - to je jedino što je bitno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading