NOVAK NAKON RASTANKA: Bila je to ZAJEDNIČKA odluka!

Autor:

Sport

17.01.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

NOVAK NAKON RASTANKA: Bila je to ZAJEDNIČKA odluka!

Foto: Tanjug/AP

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na konferenciji za medije, posle pobede nad Robertom Karbaljesom Baenom, odgovarao je na pitanja na engleskom jeziku.

- Veoma sam to cenio, osećao sam se dobrodošlo. Pogotovo velika srpska zajednica, pokazala mi je toliko ljubavi i podrške, nisam mogao da tražim ništa više na početku turnira od igre i podrške navijača - započeo je Đoković.

On je u Melburnu osvojio devet titula.

- To su samo brojevi na kraju dana, bitno je da osećam da se približim što je bliže moguće da iskoristim prilike i postignuća koji su tu kao motivacija, kao cilj koji postavlja, kao zvezdu vodilja, ali i svakodnevne zadatke da ostanem u sadašnjosti da bih pokazao najbolje od sebe. Bio sam u situaciji da igram za istorijske stvari, ima sam više uspeha nego neuspeha, dobro sam to hendlovao, videćemo kako će biti sada.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Prvi put posle 15 godina u Novakovom boksu na Australijan openu zajedno su se našli roditelji i brat Marko.

- Nije baš iza ugla u odnosu na Srbiju, Australija je daleko. Dolaze da me gledaju na Rolan Garlsu i Vimbldonu, ali je US Open I AO predaleko. Jedini put kada su bili bila je ta 2008. godina, pričali smo o stvarima koje smo doživeli zajedno pre 15 godina, nadam se da će moći da ostanu do kraja i da na kraju slavimo.

Novak je pred Australijan open prekinuo saradnju sa dugogodišnjim fizioterapeutom Ulisesom Badijom. 

- Nije bilo sreće da možemo da nastavimo, bila je to zajednička odluka. Očekivao sam da ga vidim na turu, možda opet budemo zajedno, ali to nije slučaj sada. Zajedno smo uradili velike stvari i to je sve što mogu da kažem - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading