KRAJ PRIČE! Tačka na sve uoči Australijan opena!

Autor:

Sport

14.01.2023

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema!

KRAJ PRIČE! Tačka na sve uoči Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Nemački teniser Aleksandar Zverev smatra da će Rafael Nadal okačiti reket o klin nakon Rolan Garosa ove godine, međutim, Španac je opovrgao takve prognoze: 

- Nažalost, mislim da će se Rafa povući na Rolan Garosu. Ne želim to da se desi, ali mislim da će imati sjajan turnir, možda će ga osvojiti i reći zbogom - rekao je Zverev.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev i Rafael Nadal

Nadal je odmah morao da kaže šta misli o tome:

- Zaista ne znam šta će se dogoditi u narednih šest meseci. Imam veoma dobar odnos sa Zverevim, ali ne takav da bih mu ispovedio tako nešto. Realnost je da sam tu da igram tenis, da pokušam da imam sjajnu 2023. godinu, borim se za sve sa čim sam se mučio u karijeri i ne razmišljam o povlačenju. O tome se misli iz nedelje u nedelju, jer me sa tim suočavate na svakoj konferenciji za medije. Ipak, odgovoriću isto svaki put kad me to pitate - jasan je Nadal.

Nadala naredne nedelje čeka Australijan open gde brani trofej osvojen prošle godine pobedom u finalu nad Danilom Medvedevim - 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading