KRAJ ZA NOVAKA! Đoković zbog povrede OKONČAO nastup u Australiji! Najcrnji mogući scenario koji je zabrinuo Srbiju i ponavlja se...

Autor:

Sport

11.01.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković u problemima na početku 2023. godine!

KRAJ ZA NOVAKA! Đoković zbog povrede OKONČAO nastup u Australiji! Najcrnji mogući scenario koji je zabrinuo Srbiju i ponavlja se...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bilo ne ponovilo se, međutim, povreda kolena Novaka Đokovića uoči Australijan opena koji startuje 16. januara, podseća na melroznu 2018. godinu.

Upravo te sezone Novak je muku mučio sa svojim zdravljem i pod bolovima nastupio na prvom grend slemu u sezoni u sezoni.

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Nole je uspeo, uprkos teškoj povredi lakta, da nekako pregrmi prva tri kola turnira i eliminiše najpre Janga, zatim Monfilsa i Vinjolasa, ali tu je bio je kraj za najvećeg igrača svih vremena.

Čung je u četvrtom kolu iskoristio loše zdarvstveno stanje Novaka i na kraju izbacio Srbina sa turnira u Melburnu.

Nadamo se da će Novak ove sezone uprkos neugodnoj povredi kolena, uspeti da smogne snage i kao pravi šampion pregazi svakog ko mu se nađae na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Čedo

12.01.2023 00:50

Kako ovi novinari se.u,naslovi; Novak gotov Novak otpalo koleno Ne igra Melburn A u stvari sve lažu samo da bi se njev članak pročitao nedaj bože da mu bude ni millions ki delić onog što lažu I sr.u!!