DRAMA: Rafael Nadal u suzama!

Autor:

Sport

24.12.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Rafa o "spektakularnoj", ali i dramatičnoj, završnici Mundijala.

DRAMA: Rafael Nadal u suzama!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je za "As" da je zaplakao zbog Lionela Mesija i činjenice da se takav "velikan" domogao Boginje na Svetskom prvenstvu u Kataru.

NADAL NEĆE BRANITI TITULU NA AUSTRALIJAN OPENU? Rafa stavio TAČKU!

"Gaučosi" su u finalu Svetskog prvenstva nadigrali branioca titule Francusku boljim izvođenjem penala, pošto je nakon 120 minuta igre rezultat bio 3:3.

- Želeo sam da vidim dobar meč, jer je Španija nažalost ispala u osmini finala. Finale je bilo spektakularno. Žao mi je mnogih kolega Francuza, Pariz i Francuska mi mnogo znače. Ali imam i mnogo prijatelja Argentinaca, i kao ljubitelj sporta, to što je Mesi uzeo Svetski kup me je učinilo srećnim. Da neko tako, na vrhuncu karijere uzme titulu koja mu je nedostajala, na tom nivou, sa svim tim što to znači za Argentinu, mislim da je to bilo fer. Uživao sam i prilično me je sve to dirnulo. Bez da sam navijao za Argentinu, kad je Mesi postigao taj treći gol, suze su mi navrle na oči. Zbog emocija što je neko tako velik uspeo da osvoji ono što mu je nedostajalo, ali i što je propatio mnogo da dođe do toga. Uživao sam u finalu, posebno od 70. minuta do kraja, bilo je spektakularno - naveo je vlasnik 22 Grend slem titule, inače veliki ljubitelj fudbala.

 

 

Podsetimo da su se Argentinci po treći put okitili svetskom titulom, dok je Mesi proglašen za najboljeg igrača turnira na kome je postigao sedam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading