NAVIJAČI U TRANSU: Stigle FENOMENALNE vesti!

Autor:

Sport

28.11.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi želeli da čuju!

NAVIJAČI U TRANSU: Stigle FENOMENALNE vesti!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Teniska reprezentacija Srbije početkom februara igraće kvalifikacije za glavni turnir Dejvis kupa.

Protivnik je Norveška, sastav predvođen trećim teniserom planete, Kasperom Rudom.

Pitanje koje je mučilo mnoge je - da li će Novak Đoković predvoditi našu reprezentaciju u Norveškoj? Termin je jako nezgodan, ovo iskušenje dolazi odmah posle Australijan opena, ali selektor Viktor Troicki računa na Novaka:

Dobili smo jednog od najtežih mogućih protivnika, ali samo zbog Kaspera. Ostali norveški igrači nisu toliko zvučna imena. Kao i uvek, sve zavisi od nas u kakvom ćemo sastavu igrati, da li će svi biti spremni. Računamo na Novaka, ali nezgodan je termin zbog Australijskog opena - rekao je Troicki, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Nadamo se da će Novak igrati u Melburnu do kraja i samim tim videćemo da li ce stići da bude sa nama u Norveškoj.

Dakle, volja i želja da Novak Đoković bude tu postoje i to su odlične vesti jer znamo koliko naš najbolji teniser voli Srbiju i ako Troicki računa na njega, izvesno je da će se odazvati pozivu.

Troicki je govorio i o Norvežanima:

- Posle Australije je nezahvalno o bilo čemu govoriti osim o betonu. U Norveškoj će biti zima, verovatno će biti brza podloga unutra. Ne verujem da će izabrati šljaku jer će i Rud verovatno doći do završnice u Melburnu. Sačekaćemo odluku ali imamo igrače za taj duel.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud

 

Ostali parovi kvalifikacione runde su sledeći: Hrvatska – Austrija, Mađarska – Francuska, Uzbekistan – SAD, Nemačka – Švajcarska, Kolumbija – V. Britanija, Čile – Kazahstan, Švedska – BiH, J. Koreja – Belgija, Holandija – Slovačka, Finska – Argentina i Portugalija – Češka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading