PRVI REKET SRBIJE MORA NA OPERACIJU! Najteža povreda u sportu - katastrofa!

Autor:

Sport

15.10.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meseci pauze i rehabilitacije, pružimo podršku!

PRVI REKET SRBIJE MORA NA OPERACIJU! Najteža povreda u sportu - katastrofa!

Foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka Aleksandra Krunić, najbolje plasirana naša igračica na WTA listi, nedavno je doživela tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

- Nažalost, tokom prvog kola kvalifikacija u Talinu naglo sam promenila pravac, okliznula sam se i koleno mi se okrenulo ka unutra. Čula sam kao da je nešto puklo. I dalje se nadam da je to ’samo’ iščašen zglob i da mi se koleno vratilo na svoje mesto. Uradiću pregled magnetnom rezonancom u utorak u Beogradu- poručila je Aleksandra pre nešto manje od mesec dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandra Krunić

 

Ona je u subotu putem društvenih mreža objavila da ide na operaciju kolena 16. oktobra u Beogradu, a svakako da Aleksandru nakon ovog zahvata očekuje višemesečna pauza.

Povreda ligamenata kolena je jedna od najgorih pehova koja može da zadesi profesionalnog sportistu. Pauza nakon obavezne operacije nije kraća od šest meseci, a često su zbog iste povrede mnogi u završavali svoje karijere.

Aleksandra je trenutno na 100. mestu WTA liste, a nedavno je zbog povrede krajem septembra pala za 18. mesta. Ona će zbog operacije gotovo sigurno propustiti Australijan open, prvi Gren slem turnir u sezoni. Ostaje nam nada da će Krunićeva ipak uspeti da se oporavi i nekim čudom zaigra u Melburnu.

Nadamo se da će Aleksandra iz svega izaći jači nego ikada!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading