ŠVAJCARCI ĆE POLUDETI: Federer doneo ŠOKANTNU odluku!

Autor:

Sport

11.10.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da neće prisustvovati ATP turniru u Bazelu i dodao da bi ceremonija u rodnom gradu povodom završetka njegove igračke karijere došla prerano, preneo je Jurosport.

ŠVAJCARCI ĆE POLUDETI: Federer doneo ŠOKANTNU odluku!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer je rekao da bi proslava u Bazelu imala posebno značenje, ali da ove godine ne bi bio spreman za još jednu takvu ceremoniju posle emotivnog oproštaja 15. septembra na Lejver kupu u Londonu.

ATP turnir u Bazelu biće odigran od 24. do 30. oktobra. Federer je trebalo da učestvuje na ovom turniru, ali je posle toga objavio kraj karijere. Organizatori su želeli da Federeru odaju počast posebnom ceremonijom.

- Hvala Bazelu što je želeo da me ugosti ove godine. I dalje pokušavam da procesuiram sve što se dogodilo u poslednje vreme. Opraštanje u rodnom Bazelu će imati veoma posebno mesto u mom srcu, ali je premalo vremena prošlo od Londona - rekao je Federer.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodžeer Federer


Direktor turnira u Bazelu Rodžer Brenvald izjavio je da bi ceremonija mogla da se organizuje na nekom od narednih turnira u Bazelu.

- Federer je jedan od najvećih svih vremena i ukazati mu čast je apsolutno imalo smisla. Želeli smo da proslavimo Rodžerove godine uspeha, ali potpuno nam je jasno da mu je potrebno dodatno vreme - rekao je Brenvald.

ATP turnir u Bazelu je poslednji put organizovan 2019. godine, kada je Federer osvojio 10. titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading