TRAJALA JE 11 MESECI: U Astani prekinuta NEVEROVATNA SERIJA Karlosa Alkarasa!

Autor:

Sport

04.10.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vunderkind sa Pirineja izgubio u dva seta prvi put posle dugo vremena.

TRAJALA JE 11 MESECI: U Astani prekinuta NEVEROVATNA SERIJA Karlosa Alkarasa!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

Španski teniser Karlos Alkaras na šokantan način je eliminisan u 1. kolu ATP turnira Astana, čime je prekinuo neverovatan niz.

Prvi reket sveta poražen je od Davida Gofana sa 7:5, 6:3, čime je okončao "brutalnu" seriju od 62 meča na kojima je uzimao makar jedan set!

 

 

Poslednji poraz u dva seta doživeo je 4. novembra prošle godine na Mastersu u Parizu, kada je od njega bolji bio domaći teniser Ugo Gaston sa 6:4, 7:5, nakon preokreta u drugom setu od 1:5.

Podsetimo, ovo je drugi poraz asa iz Mursije od osvajanja titule na US Openu, pošto ga je u Dejvis kupu nadigrao Kanađanin Feliks Ože-Alijasim.

Što se tiče turnira u Kazahstanu, srpski teniser Novak Đoković u sredu od 14 časova igra svoj susret 1. runde, a rival mu je Kristijan Garin.

Turnir u Kazahstanu nosi 500 ATP bodova, a nagradni fond iznosi 1,9 miliona dolara. Svoje učešće na trijumfalan način započeo je Rus Danil Medvedev, koji bi u polufinalu mogao da se sastane sa Srbinom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Melbourne

04.10.2022 21:55

Krčag ide na vodu dok se ne razbije.