ĐOKOVIĆ POSLE NOVE TITULE: "Osećao sam se kao kod kuće!"

Autor:

Sport

02.10.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu u Tel Avivu, nakon što je u finalu savladao Marina Čilića sa 2:0.

ĐOKOVIĆ POSLE NOVE TITULE: "Osećao sam se kao kod kuće!"

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak je u Izraelu igrao prvi put posle 16 godina, a sa četiri rutinske pobede je stigao do treće titule u ovoj sezoni. Posle meča, Đoković je sumirao utiske na terenu.

-  Hvala što ste napravili da ovo bude jedna od najlepših nedelja za mene u poslednje vreme. Osetio sam se kao da sam kod kuće zbog podrške koju sam imao, to je bilo fantastično. Prelepo je videti toliko dece, prepune tribine na svakom meču. Izrael je pokazao ogromnu strast prema sportu i tenisu, hvala vam iz dubine srca što ste došli i podržali sve sportiste ove nedelje. Sjajni ste! Hvala vlasnicima, direktoru, organizaciji, ne možemo da zaboravimo koliko je ljudi uključeno da se šou desi, da bismo igrali na ovom nivou, zajedno sa sudijama, dečacima i devojčicama koji donose loptice. Hvala na učešću u ovom turniru, cenimo to. Mnogo pozitivnih emocija nosim odavde i nadam se da ovo nije poslednji put da ću igrati ovde pred vama. Hvala vam puno - izjavio je srpski teniser.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković na turniru u Tel Avivu

Novak sa turnirima nastavlja već sledeće nedelje, kada će učestvovati na turniru u Kazahstanu, a prvi rival će mu biti Kristijan Garin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading