Odgurivanje i razmena udaraca: Nezapamćeni skandal potresa teniski sport - pokušali su da se obračunaju i reketima! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2022

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene zabeležene su nakok meča u Orleanu.

Odgurivanje i razmena udaraca: Nezapamćeni skandal potresa teniski sport - pokušali su da se obračunaju i reketima! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/imad_26

Meč između Adriana Andreeva i Korentina Mutee koji je odigran u okviru Čelendžera u Orleanu, ulazi u anale teniskog sporta, ali ne po sjajnog predstavi dvojice tenisera, već po skandaloznom ponašanju dvojice aktera.

Velika borba viđena je na samom terenu. Mutea je prvi set rešio u svoju korist rezultatom 6:2, ali je zatim bugarski teniser uspeo da stigne do preokreta i da naredna dva seta dobije u taj-brejku i ostvari trijumf.

Po okončanju meča dvojica tenisera su prišla jedan drugom na mreži, usledio je pozdrav, ali i početno odgurivanje. Sukob je nastavljen samo par sekundi kasnije. Dvojica tenisera su se odgurivala, čak i razmenila po koji udarac, a da glavni sudija ovog meča nije sišao sa stolice i razdvojio razjarene tenisere ko zna kako bi se ovaj sukob okončao, s obzirom da je u jednom momentu izgledalo da će u raspravi obojica upotrebiti i teniske rekete.

 

 

Adrian Andreev će u sledećem kolu igrati protiv boljeg iz duela Slovaka Nika Gombosa i domaćeg tenisera Artura Filsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading