PUBLIKA U TRANSU: Đoković PODIGAO Tel Aviv na noge!

Autor:

Sport

29.09.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže posle ubedljive pobede.

PUBLIKA U TRANSU: Đoković PODIGAO Tel Aviv na noge!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je na startu turnira u Tel Avivu deklasirao španskog tenisera Pabla Anduhara sa 2:0 (6:0, 6:3).

Srbin se za početak obratio publici.

- Vrlo dobro je bilo. Šalom, šalom Tel Aviv! ("Mir ti, Tel Avive", rekao je Nole i izazvao aplauze). Fantastična atmosfera večeras. Hvala što ste došli. Sviđa mi se teren, veoma je intimna atmosfera i glasno je. Publika je strastvena. Srećan sam što igram pred vama. Hvala na podršci - počeo je Đoković svoje obraćanje.

Meč je, pored Noletove dobre igre, obeležio i gem na početku drugog seta koji je trajao 25 minuta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Prvi meč je počeo savršeno za mene. Dobio sam sedam gemova u nizu, a u onom osmom smo se borili... Bio je to jedan od mojih najdužih gemova, a odigrao sam mnogo gemova u životu! Ali, čestitke Pablu na borbi, odigrao je i on sjajan meč. U drugom setu bilo je neizvesno do 4:3 uspeo sam da mu uzmem servis i meč zatvorim dobro. Sve u svemu, srećan sam sa igrom i nadam se da ću nastaviti ovako i sutra - istakao je Nole, a potom dodao:

- Uvek želite da osvojite sve gemove. Kada pogledate, rezultat 6:0 je savršen rezultat ali je dosta opasno... Jer, ne možete igrati mnogo bolje, a vaš protivnik može da podiže nivo igre. Znao sam da to može da se desi i danas. Srećan sam što sam zadržao servis i živce. Na početku drugog seta on je pokušao da bude agresivniji, igrao je neke odlične , stvarno atraktivne poene. Svideo mi se taj takmičarski drugi set, moram da priznam - naglasio je Đoković.

Na kraju se još jednom zahvalio navijačima:

- Nedostaje mi tenis, nisam igrao skoro tri meseca takmičarske mečeve. Hvala što ste došli i učinili ovo veče posebnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading