Ne, nije Novak: Srbija u nedelju čeka DVE TITULE!

Autor:

Sport

17.07.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenis je u fokusu javnosti, Srpkinje izlaze na teren u Mađarskoj i Švajcarskoj.

Ne, nije Novak: Srbija u nedelju čeka DVE TITULE!

Foto: Tanjkug/AP

Novak Đoković navikao je da oduševljava ljubitelje tenisa u Srbiji peharima, to je učinio i prošle nedelje na Vimbldonu, a ove su u fokusu naše dve igračice - Aleksandra Krunić i Olga Danilović.

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić, danas će u finale WTA turnira serije 250 u Budimpešti igrati sa Amerikankom Bernardom Pera.

 

Krunić je u polufinalu ubedljivo savladala prošlogodišnju pobednicu turnira, Juliju Putincevu iz Kazahstana, sa 6:2, 6:2, dok je Pera nadigrala Mađaricu Anu Bondar sa 6:3, 6:4.

Jedinu WTA titulu u karijeri Krunićeva je osvojila 2018. u Rozmalenu.

Mlada srpska teniserka Olga Danilović danas će u finalu WTA turnira u Lozani igrati sa Petrom Martić iz Hrvatske.


Danilović je sa Francuskinjom Kristinom Mladenović već osvojila titulu u dublu, pošto su im dan pre planiranog finala protivnice predale meč.

 

Danilović i Mladenović je trebalo da u finalu igraju sa Tamarom Zidanšek iz Slovenije i Ulirike Eikeri iz Norveške, koje su se povukle jer je Zidanšek pozitivna na korona virus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading