ŠAMPIONSKI DVOJAC: Vanja Udovičić i Novak Đoković se susreli u Starom dvoru! Ministar uz snažan zagrljaj poručio: PONOS SRBIJE!

Autor:

Sport

11.07.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Omladine i sporta Vanja Udovičić je večeras prisustvovao svečanom dočeku, priređenom na Starom dvoru, za najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji je osvojio sedmu titulu na najprestižnijem teniskom turniru Vimbldon.

ŠAMPIONSKI DVOJAC: Vanja Udovičić i Novak Đoković se susreli u Starom dvoru! Ministar uz snažan zagrljaj poručio: PONOS SRBIJE!

Foto: MOS

Ministar je, na svojoj društvenoj mreži Instagram, podelio fotografije emotivnog susreta sa Đokovićem. Tom prilikom, dva velikana srpskog sporta su se izgrlila i razmenila reči podrške.

Novaka je dočekalo na hiljade građana koji su kao jedan, sve vreme uzvikivali ime teniskog asa.

Podsetimo, Novak Đoković je u nedelju osvojio sedmu titulu na najpoznatijem turniru na svetu i to savladavši posle preokreta Australijanca Nika Kirjosa. Potom je, po starom običaju, prisustvovao vimbldononskom balu.

 

 

U ponedeljak se rastao sa domaćinima u Londonu, pa se sa porodicom uputio u Srbiju, gde su Đokovići u popodnevnim satima avionom i stigli, letom "Er Srbije" za Beograd.

To mu je 21. grend slem trofej, a ispred njega se nalazi Rafael Nadal sa 22 osvojena, međutim ako vratimo film setićemo se kako je došao do nje na Australijan openu.

Zbog svega što mu se dešavalo u zemlji kengura, svima je jasno koliko mu je važna titula osvojena u Londonu, a niz bi mogao da nastavi na US openu, ali se za sada ne zna da li će nastupati u Americi zbog restriktivnih mera u borbi protiv koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading