Kirjos šokirao: Australijanac OTKRIO šta mu je Đoković rekao tokom Vimbldona!

Autor:

Sport

08.07.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac održao vanrednu konferenciju za novinare.

Kirjos šokirao: Australijanac OTKRIO šta mu je Đoković rekao tokom Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos se bez borbe plasirao u finale Vimbldona, nakon što je Rafael Nadal odlučio da se povuče sa jedinog Grend slema na travi.

Australijancu će u finalu rival biti bolji iz meča između Novaka Đokovića i Kamerona Norija.

Njih dvojica su u prošlosti često imali veoma zategnut odnos, ali sve se promenilo kada je Kirjos podržao Srbina tokom dešavanja u Australiji na početku ove godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bilo je zanimljivo medijima i svima koji gledaju. Stao sam uz njega tokom drame u Australiji, tada sam zaslužio njegovo poštovanje. Dopisivali smo se svakodnevno... Novak mi je ranije tokom nedelje rekao: 'Nadam se da ćemo se videti u nedelju'.

Nika u nedelju čeka prvo finale na Grend slemu u karijeri.

Volim tenis, ali i volim da se takmičim, da igram protiv nekog, pobedio ili izgubio u finalu biću srećan. Nisam nikad mislio da ću sa 27 godina igrati u finalu.

On je ubeđen da će njegov rival biti Novak Đoković.

Imam toliko misli o finalu Vimbldona, mislim da igram, zamišljam kako dobijam ili gubim. Tu Novak ima iskustvo, zna koje će emocije imati, ja to ne znam, mnogo toga mi prolazi kroz glavu. Imam neverovatno energiju, samo želim da zgrabim reket, jedva čekam da dođe finale, nadam se da ću sutra moći da se bolje odmorim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading