Gvardiola nema dilemu: Nadal najbolji u istoriji!

Autor:

Sport

06.06.2022

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve reči menadžera Mančester sitija.

Gvardiola nema dilemu: Nadal najbolji u istoriji!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je danas da je teniser Rafael Nadal najbolji španski sportista u istoriji.

Nadal je osvojio 14. trofej na Rolan Garosu i tako došao do 22. grend slema u karijeri.

- Bez sumnje, nema rasprave da je Rafa najbolji. Teško je uporediti individualni i ekipni sport. Španija je imala mnogo velikih sportista, ali niko nije dugovečan i konzistentan poput Rafe. Neverovatan je, a rekao je i da je imao velike probleme s povredama. Teško je opisati njegovu karijeru i uspehe. Jednostavno ne može da stane. Ako pregrmi probleme sa stopalom, verujem da će nastaviti da osvaja trofeje - rekao je Gvardiola, a preneli su španski mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Podsetimo, Rafael Nadal je u velikom finalu na pariskoj šljaci deklasirao Kaspera Ruda sa 3:0, pa sada ima dva Grend slema viška u odnosu na Novaka Đokovića.

Srpski teniser će već na Vimbldonu imati priliku da se ponovo približi Špancu, koji po svemu sudeći neće igrati u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading