PRVO PADA RODŽER, A ONDA NOLE: Đoković ostaje bez VELIKOG REKORDA, ali ne RUŠI ga Nadal!

Autor:

Sport

03.06.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera uoči završnice Rolan Garosa.

PRVO PADA RODŽER, A ONDA NOLE: Đoković ostaje bez VELIKOG REKORDA, ali ne RUŠI ga Nadal!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Poljska igračica Iga Švjontek, plasmanom u finale Rolan Garosa, potvrdila je da se nalazi u životnoj formi, a furioznim nizom preti da sruši rekord srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Naime, prvi reket sveta je najuspešniji u 21. veku, pošto je nanizao 43 trijumfa tokom 2011. godine. Prati ga Švajcarac Rodžer Federer sa 41 pobedom, dok je Poljakinja, savladavši Kasatkinu, došla do 34. vezanog slavlja.

Švjontekova je poslednji poraz doživela još u februaru, od Jelene Ostapenko u Dubaiju, a potom je redom osvajala Dohu, Indijan Vels, Majami, Štutgart i Rim. Najbolja teniserka sveta u dva navrata je trijumfovala na Bili Džin King Kupu, uz šest pobeda na Otvorenom prvenstvu Francuske...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Švjontekova ruši Noleta?

Podsetimo da će se Švjontekova za pehar u Bulonjskoj šumi boriti sa Koko Gof, a duel je zakazan za subotu od 15 časova na "Šatrijeu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading