UŽAS U PARIZU: Rumunka napravila SKANDAL, umalo teško povredila devojčicu na tribinama, reakcija sudije sve ŠOKIRALA! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na Rolan Garosu.

UŽAS U PARIZU: Rumunka napravila SKANDAL, umalo teško povredila devojčicu na tribinama, reakcija sudije sve ŠOKIRALA! (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Rumunska teniserka Irina Kamelija Begu plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, ali je pritom i napravila veliki skandal.

Ona je posle tri seta iznenadila Ruskinju Ekaterinu Aleksandrovu, a ono što se dogodilo početkom trećeg seta obeležilo je, ne samo ovaj meč, već i čitav turnir u Parizu.

Begu je gubila sa 2:0 u trećem setu, a potom je bacila reket, koji se potom odbio u publiku i umalo teško povredu jednu devojčicu.

Meč je prekinut, a kada su svi očekivali potencijalnu diskvalifikaciju rumunske teniserke – kao što je, na primer, bio slučaj sa Novakom Đokovićem na US openu – sudija je odlučio da se meč nastavi, zbog čega je usledila salva zvižduka sa tribina.

Ovo kao da je dalo vetar u leđa Rumunki, pošto je do kraja duela uspela da preokrene rezultat i stigne do pobede.

Begu će biti veliki favorit i za plasman u osminu finala, pošto će joj rivalka u trećem kolu biti Žanžan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading