ŽESTOKO ZABRINUO NAVIJAČE: Novak uzrujao fanove pred sam start Rolan Garosa!

Autor:

Sport

20.05.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nikako nije ohrabrujuće.

ŽESTOKO ZABRINUO NAVIJAČE: Novak uzrujao fanove pred sam start Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Rolan Garos ove godine igra se od 22. maja do 5. juna, a Novak Đoković je uoči početka turnira pričao o favoritima za titulu.

- Ako pričamo o šljaci i Rolan Garosu, Rafael Nadal uvek mora da bude vaš glavni favorit. Alkaras je fenomenalan, a tu sam i ja u konkurenciji za titulu na Rolan Garosu. Svestan sam da svi žele da ga osvoje, ali verujem u sebe. Osvajao sam ga ranije i znam šta je potrebno da to uradim ponovo - rekao je Nole, čime je zabrinuo svoje navijače, koji ne žele od njega da čuju da sebe ne smatra glavnim favoritom.

Interesantno je da su i Rafael Nadal i Karlos Alkaras u Novakovoj polovini žreba i mogao bi da igra sa starijim Špancem u četvrtfinalu, a sa mlađim u polufinalu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Potom je pričao o šljaci, podlozi na kojoj je najređe osvajao grend slem titule.

Šljaka je veoma zahtevna podloga, moraš mnogo da se trudiš kako fizički tako i mentalno i emocionalno i svi to znaju. Uvek mi je bilo potrebno nekoliko turnira da bih se prilagodio igranu na šljaci i potrebni nivo sam dostigao u Rimu. Trenirao sam protiv desnorukih igrača, a igraću protiv levorukih i tako da je to otežavajuće - dodao je Đoković.

Nole će u Parizu pokušati da osvoji pehar po treći put, nakon što mu je to polazilo za rukom 2016. i prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading