ĐOKOVIĆ OSVAJA ROLAN GAROS? Nož u leđa Nadalu od Španca - njegove reči ZAPALILE su Pariz!

Autor:

Sport

18.05.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

ĐOKOVIĆ OSVAJA ROLAN GAROS? Nož u leđa Nadalu od Španca - njegove reči ZAPALILE su Pariz!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Nekadašnji španski teniser Aleks Koreča ocenio je da je prvi reket sveta Novak Đoković prvi favorit za osvajanje predstojećeg Rolan Garosa. Bivši finalista Otvorenog prvenstva Francuske bazirao je svoj stav na osnovu trenutne forme, ali i plasmana na ATP listi, a ujedno je stavio upitnik iz imena svojih sunarodnika - Nadala i Alkarasa.

Ako pogledate ATP listu i trenutnu formu Novak Đoković je prvi favorit u Parizu. U odličnoj je poziciji, ali ne znam da li baš mogu da ga nazovem apsolutnim favoritom. To zavisi i od stanja u kojem će biti Nadal - naveo je Koreča, a potom je analizirao domete španskog vunderkinda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković ispred Španaca - Aleks Koreča

Nadal je uvek kandidat za pehar. Pobedio je 13 puta u Parizu. Mislim da je Alkaraz malo ispod njih, jer još ne znamo kako može da se nosi sa igranjem tokom dve nedelje i na tri dobijena seta - naveo je Koreča.

Podsećamo da je žreb za drugi Grend slem sezone zakazan za četvrtak, dok će borbe za osvajanje "kupa musketara" početi 22. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading