ĐOKOVIĆU, ČEKAM TE! U Madridu KUVA kao u ekspres loncu: Alkaras poslao BRUTALNU PORUKU Novaku nakon polufinalnog TRILERA!

Autor:

Sport

08.05.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se španski as i "odgovorio" najvećem ikada!

ĐOKOVIĆU, ČEKAM TE! U Madridu KUVA kao u ekspres loncu: Alkaras poslao BRUTALNU PORUKU Novaku nakon polufinalnog TRILERA!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Novak Đoković

Karlos Alkaras, talentovani teniser, još jednom je zadivio planetu istorijskim pobedama nad Rafaelom Nadalom i Novakom Đokovićem na madridskoj šljaki, a posle plasmana u finale povukao je džentlmenski potez.

Mnogi su očekivali da će 19-godišnjaka poneti slava, a on je porukom Noletu još jednom pokazao da sa obe noge čvrsto stoji na zemlji. Nakon slavlja, Španac se zahvalio publici, Srbinu je poželeo sreću na nastupajućim turnirima, uz nadu da će uskoro ponovo "ukrstiti rekete".

Meč u Madridu koji je toliko dugo trajao! Izgubio sam reči posle još jednog nezaboravnog dana na turniru. Navijači, hvala još jednom na podršci, na energiji i što ste uvek tu. Čekam vas sutra u finalu - naveo je Alkaras na Instagramu, a potom je poslao jaku poruku prvom reketu sveta.

 

 

Ne mogu da dočekam još jednu sjajnu borbu sa Novakom Đokovićem! Novače, srećno na sledećim turnirima! - zaključio je Karlos Alkaras, koji važi za favorita za osvajanje pehara protiv branioca titule, Nemca Aleksandera Zvereva (18:30 časova).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading