SRCEPARAJUĆE! NOVAK BEZ TRUNKE SUJETE: Đoković pokazao VELIČINU, njegovom DŽENTLMENSKOM potezu POKLONIO se ceo Madrid! (FOTO)

Autor:

Sport

08.05.2022

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šampion oduševio nakon bolnog neuspeha na madridskoj šljaki.

SRCEPARAJUĆE! NOVAK BEZ TRUNKE SUJETE: Đoković pokazao VELIČINU, njegovom DŽENTLMENSKOM potezu POKLONIO se ceo Madrid! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković poražen je od Karlosa Alkarasa u dramatičnom polufinalu Madrida, a posle eliminacije Nole je još jednom pokazao svoju veličinu.

Uprkos bolnom porazu, Srbin je smogao snage da od srca čestita rivalu na plasmanu u finale, poželeo mu je sreću protiv Nemca Aleksandera Zvereva, uz zahvalnost publici u glavnom gradu Španije na podršci.

Velike stvari dolaze od ovog talenta u budućnosti. Karlose, srećno sutra u finalu. Veliko hvala Madridu - džentlmenski je napisao Đoković na društvenim mrežama, podelivši fotografiju sa španskim vunderkindom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Podsetimo da se Alkaras upisao u istoriju, uzastopnim pobedama nad Đokovićem i Nadalom, a slovi za velikog favorita za osvajanje pehara o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Duel Alkaras - Zverev zakazan je za 18 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading