IMA KO DA NASLEDI NAJBOLJE: Stasavaju nove mlade nade srpskog tenisa! (FOTO)

Autor:

Sport

07.05.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenima TK Topličanin u Prokuplju održan je Tennis Europe turnir u konkurenciji do 12 godina za devojčice i dečake.

IMA KO DA NASLEDI NAJBOLJE: Stasavaju nove mlade nade srpskog tenisa! (FOTO)

Foto: TSS

Od predstavnika Srbije treća mesta u konkurenciji dečaka u singlu zauzeli su Andrija Sadžaković koji je u polufinalu zaustavljen od Vladimira Conkova 1:6, 4:6 i Miroslav Barjaktarović koji je u borbi za plasman u finale izgubio od Rusa Danila Valtera 1:6, 0:6. 

Utešni turnir u singlu kod dečaka osvojio je teniser Srbije Pavle Stojiljković savladavši u finalu zemljaka Nikolu Stefanovića 6:1, 6:2. 

Republika

Foto: TSS

Prokuplje open 2022.

 

Treće mesto kod devojčica u singlu zauzela je teniserka Srbije Lana Agbaba koja je u polufinalu zaustavljena od kineskinje Ksinran Sun 0:6, 2:6. 

U konkurenciji dublova šampionski trofeji otišli su u ruke predstavnika Srbije. Kod devojčica pobedu je odnela naša Lana Agbaba u paru sa predstavnicom BiH Teom Kovačević pobedviši u finalu makedonski par  Mitevska, Nikolovska 7:6(2), 6:1.

Republika

Foto: TSS

Prokuplje open 2022.

 

 

Nakon trofej u singlu utešnog takmičenja Pavle Stojiljković osvojio je i dubl pehar na Tennis Europe turniru u Prokuplju. On je u paru sa Rumunom Lukas Aleksandrom Milošem u borbi za tron savladao dubl Butković, Kvist (BiH,DEN) 6:0, 6:3, stoji na portalu Teniskog saveza Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading