BESKRUPULOZNA ZABRANA! Novaka BOLI nepravda ZAPADNIH LICEMERA: Đoković potpuno RAZOREN posle SRAMNE ODLUKE!

Autor:

Sport

06.05.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole se oglasio povodom slučaja koji je uzdrmao planetu.

BESKRUPULOZNA ZABRANA! Novaka BOLI nepravda ZAPADNIH LICEMERA: Đoković potpuno RAZOREN posle SRAMNE ODLUKE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković na skandalozan način deportovan je iz Melburna, čime mu je zabranjeno da brani titulu na Australijan Openu, a prvi reket sveta rešio je da progovori o posledicama koje je po njega ostavila odluka australijskih vlasti.

Nole je priznao da je očekivao da će lakše prebroditi novonastale okolnosti, ali se osećao "izgubljenim".

Nakon što sam se vratio iz Australije, moram priznati da sam možda malo potcenjivao emocionalno stanje u kojem sam bio. Pomislio sam: "Znaš, pa, ja sam van Australije, to je ono što jeste. Šta se desilo, desilo se. Idem dalje." Ali onda sam u narednim mesecima osećao da su emocionalni i mentalni tragovi onoga što se tamo dešavalo još uvek tu - naveo je Srbin, koji je zatim dodao:

 

 

U tim mečevima osećao sam se kao da nisam ja. Bio sam malo nervozniji nego obično i u odbrambenijem režimu - podvukao je Novak Đoković.

Prvi nosilac na Mastersu u Madridu odmeriće od 14 časova u četvrtfinalu snage sa Hubertom Hurkačem, a bolji iz tog duela za finale će igrati protiv Rafaela Nadala ili Karlosa Alkarasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading