KAO DA SE NA BOGA KAMENJEM BACAO: Da li je sve ovo samo slučajnost? Problemi Novaka Đokovića samo se nižu!

Autor:

Sport

03.05.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I tek što je počeo Masters turnir u Madridu, za najboljeg teniera sveta krenuli su novi problemi.

KAO DA SE NA BOGA KAMENJEM BACAO: Da li je sve ovo samo slučajnost? Problemi Novaka Đokovića samo se nižu!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Dobro je poznato sa kakvim se sve problemima Novak Đoković suočava u 2022. godini. Sve ono što je doživeo, poevši od januarskih dešavanja na australisjkom tlu nećemo ni pominjati, ali ovo što se dogodilo u Madridu, svakako se može svrstati u rubriku "verovali, ili ne".

Naime, tokom poslepodneva započeo je duel drugog kola Masters turnira u Madridu. Novak Đoković se u svom uvodnom meču sastao sa Francuzem Gaelom Momfisom, ali je meč u prvom setu, pri rezultatu 2:2 u gemovima, morao da bude prekinut zbog kiše.

Ipak, nad Madridom je započeo pljusak koji je uslovio i trenutni prekid teniskog spektakla.

Međutim, mora se postaviti jedno pitanje. Danima u nazad govorilo se o eventualnom problemu sa vremenskim (ne)prilikama. Ipak, iz španske prestonice su stizale informacije da kiše neće biti, pa i u slučaju da do promene vremena dođe, centralni teren ima krov koji će omogućiti nesmetano odigravanje meča.

 

 

Na iznenađenje svih, Madrid je zahvatilo nevreme, susret je prekinut, a prekid je trajao čitavih 29 minuta dok je organizator zatvorio centralni teren i dok je šljaka osušena od padavina.

Ostaje nam samo pitanje dokle će se Novaku Đokoviću ovakve stvari događati...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading