KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Na videlo je isplivala dugo čuvana tajna Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

02.05.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da najbolji teniser sveta pored svih teniskih obaveza razmišlja i o drugim stvarima, potvrđuje i priča koja danas stiže iz regiona.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Na videlo je isplivala dugo čuvana tajna Novaka Đokovića!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Naime, Semir Osmanagić, veliki prijatelj Novaka Đokovića i osoba koja je u regionu poznata po bosanskim piramidama, u intervjuu za "Objektiv" otkrila je dugo čuvanu tajnu najboljeg tenisera sveta:

‒ Odlučili smo da 21. maja započnemo izgradnju dva vrhunska terena, jedan sa šljakom i drugi sa tvrdom podlogom. Sportska borilišta bi trebalo da budu na nivou najboljih svetskih terena, dok bi lokacija u Visokom poslužila kao centar za pripremu vrhunskim tenisera. Istih gotovo da nema, a i Đoković je zainteresovan da pomogne čitavom regionu ‒ istakao je Osmanagić uz napomenu da će za vrhunski kvalitet biti zaduženi stručnjaci iz Akademije „Novak”.

Republika

Foto: youtube.com/BosnianPyramidsTV

Novak Đoković i Semir Osmanagić u bosanskim piramidama

 

Istovremeno, Osmanagić je najavio i kada će se loptica po prvi put zakotrljati na novoizgrađenim teniskim terenima:

‒ Otvaranje je zakazano za 13. jul, a možda će i Đoković doći da odigra egzibicioni meč. Do sada je pet puta bio u kraćim posetama u Visokom i očekujem da će izgradnjom terena ostajati duže. On voli da dolazi sa suprugom Jelenom i decom, obilazi tunele, ali isto važi za njegove i njene roditelje. Svi se osećaju dobrodošlim, jer su okruženi prijateljskom atmosferom. Bosanska piramida Sunca je upravo jedno od njegovih utočišta u budućnosti - zaključio je Semir Osmanagić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading