MOŽE LI NOVAK DA OŽIVI NA TERENU? Stigle prve PROGNOZE!

Autor:

Sport

27.04.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pauize od skoro mesec i po dana Novak Đoković se vratio na teren na Srbija openu.

MOŽE LI NOVAK DA OŽIVI NA TERENU? Stigle prve PROGNOZE!

Foto: Starsport

Novak Đoković tokom Serbia Opena

Prvi reket sveta stigao je do finala u kojem je bolji od njega bio Andrej Rubljov, a Đoković se suočio sa problemima oko kondicije, ali je ipak uspeo da odigra nekoliko maksimalan broj mečeva na turniru kako bi se vratio u ritam.

Greg Rusedski nekadašnji četvrti igrač sveta smatra da će Đoković biti spreman za drugi grend slem sezone na Rolan Garosu iako je doživeo poraz.

 

 

 - Trenutno, nije bitno kako Novak Đoković pobeđuje. Potrebno mu je samo da akumulira mečeve i da prolazi dalje kroz turnire, čak i bez toga da pokazuje sjajan tenis. Novak nije zaboravio da igra tenis. Nedostaje mu ritam mečeva, ta njegova navika pobeđivanja je nekako oslabila. Mora da se vrati na kolosek i da misli na igru. Kako nedelje budu prolazile, nivo njegove igre će rasti i uskoro ćemo opet gledati pravog Novaka. Učiniće sve da na Rolan Garos dođe u top formi- rekao je Rusedski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading