TROICKI NAKON ŽREBA ZA DEJVIS KUP: Dobili smo TEŠKU grupu, NEĆE biti lako - ali mi imamo jedan od JAČIH timova!

Autor:

Sport

26.04.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se za Republiku.rs!

TROICKI NAKON ŽREBA ZA DEJVIS KUP: Dobili smo TEŠKU grupu, NEĆE biti lako - ali mi imamo jedan od JAČIH timova!

Foto: Tanjug/AP

Viktor Troicki

Selektor teniske reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, dao je izjavu za Republika.rs, nakon što je obavljen žreb za Dejvis kup. Srbija je u grupi B sa Južnom Korejom, Kanadom i Španijom.

- Tešku grupu smo dobili, definitivno. Dva jaka nosioca, Španija zaista ima vrhunske igrače, pored Nadala i Alkaraza, Bautista je tu i Karenjo Busta, možda jedna od najjačih reprezentacija trenutno, a takođe i Kanada, ako su u punom sastavu sa Šapovalovim i Ožerom, to je zaista reprezentacija koja je isto veoma jaka, igrali su finale pre dve godine. Sigurno neće biti lako, ali opet i mi ako smo u punom sastavu, ako su svi momci zdravi, ako su u formi, mislim da imamo jedan od jačih timova i mislim da možemo daleko da doguramo - izjavio je Troicki.

Zatim je dodao.

- Naravno, do septembra ima još da se igra i da igrači dignu formu, videćemo kako će se svi osećati. Eto, dobili smo rivale, možemo polako već da se spremamo za to. Igraćemo u septembru u Valensiji. Dva prolaze dalje, nadam se da ćemo uspeti da prebrodimo tu grupnu fazu, ali neće biti lako, definitivno - zaključio je.

 

 

Ovogodišnji završni turnir Dejvis kupa biće održan od 14. do 27. septembra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading