NOVAK ĐOKOVIĆ POD PRISMOTROM: Svaki njegov korak se sa velikom pažnjom prati! (FOTO)

Autor:

Sport

22.04.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski ATP turnir polako ulazi u samu završnicu.

NOVAK ĐOKOVIĆ POD PRISMOTROM: Svaki njegov korak se sa velikom pažnjom prati! (FOTO)

Foto: Starsport

Novak Đoković

I pored činjenice da je Serbian open na terenima Teniskog centra “Novak” okupio priličan broj vrhunskih tenisera, sasvim je jasno da su mečevi Novaka Đokovića u prvom planu, a samim tim izazivaju i najveću pažnju publike.

Možda i neočekivano, najbolji teniser sveta je imao prilično problema u duelima sa srpskim teniserima Laslom Đereom i Miomirom Kecmanovićem, ali je ipak uspeo da se plasira u polufinale gde će odmeriti snage sa ruskim teniserom Karenom Hačanovim koji trenutno zauzima 26. poziciju na ATP listi.

Tokom meča sa Miomirom Kecmanovićem, među brojnom publikom i prigodnim zvanicama, na tribinama dorćolskog teniskog kompleksa našla se i ekspedicija Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Trener Dejan Radonjić, kapiten Branko Lazić i jedan od najiskusnijih Zvezdinih košarkaša Marko Simonović, pomno su pratili dešavanja na terenu i uživali u fantastičnoj borbi dva srpska tenisera.

Foto: Facebook.com/printscreen/KK Crvena zvezda Beograd

 

 

Inače, dobro je poznata činjenica da je Novak Đoković veliki navijač Crvene zvezde i da kada god ima vremena poseti dvoranu “Alekandar Nikolić” i odgleda neki od mečeva crveno-belih košarkaša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading