LEGENDARNI STRUČNJAK SE OGLASIO: Novak mora da bude PAŽLJIV!

Autor:

Sport

18.04.2022

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao izjavu pred Serbia Open.

LEGENDARNI STRUČNJAK SE OGLASIO: Novak mora da bude PAŽLJIV!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Novak Đoković je loše započeo godinu. Na nekoliko turnira, uključujući ii jedan Grend Slem, nije mogao da učestvuje iz dobro poznatih razloga.

Bivši trener Dejvis Kup reprezentacije, Bogdan Obradović, komentarisao Novaka i njegovo učešće na Serbia Openu.

- Đoković je apsolutni favorit na Srbija openu. Uvek će i biti, barem dok bude učestvovao na turniru u Beogradu. Naravno, Novak može da odigra slabo kao u Monte Karlu, ali se to zaista retko dešava. Videćemo ga verovatno u nekom novom izdanju, a svi znamo da Čikago Bulse nije lako pobediti na domaćem terenu, posebno kada je Majkl Džordan u timu - izjavio je Obradović za Objektiv.

Ističe koliko je važan ovaj turnir za njega.

- Verujem da Srbija open nikad nije bio značajniji ne samo za našu državu nego i za Đokovića. Sportska publika širom sveta imaće priliku da vidi kako će Novak da bude dočekan u svojoj otadžbini, naročito posle svih stradanja i mučenja koje je doživeo u ovoj godini. Navijači će na taj način pokazati srce Noletu i stati u odbranu njegovih stavova i generalno stila života. Zapad nije hteo to da prihvati, ali Đoković je i dalje prvi na svetu. To je samo još jedan od dokaza da istina uvek pobedi - dodao je.

 

 

Dodao je ii koliko je Novak značajan za sve, nevažno od klupske pripadnosti.

- Đoković je jedini sportista u istoriji srpskog sporta koga podjednako podržavaju navijači Partizana i Crvene zvezde. Ujedinio je srpstvo, to je veliki uspeh. Neka se javi Rafael Nadal i kaže da li za njega navijaju i simpatizeri Reala i Barselone - istakao je.

Komentarisao je i mlađe srpske tenisere.

- Ukoliko Hamad Međedović pobedi Lasla Đerea, dobija priliku da igra protiv Novaka. Naravno, to može da bude istovremeno veliki pritisak, ali i šansa. On je nedavno osvojio dva fjučersa u Antaliji, a i godinama sam ga najavljivao kao svetsku klasu - rekao je.

Ipak, Novak mora biti oprezan.

- Problematična za Noleta može da bude njegova popularnost, iako on voli da se druži sa svim ljudima. Naime, mnogima dajem savet da ne jure najboljeg tenisera da se fotografišu i pričaju sa njim, nego da ga puste da odigra turnir - zaključio je.

Podsećamo da se Serbia Open održava od 18. do 24. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading