NAVIJAČI U TRANSU: Đoković potvrdio lepe vesti pred Serbia open!

Autor: Republika/Tanjug

Sport

16.04.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ATP turnir u Beogradu, Serbia open, igra se od 18. do 24. aprila, a dva dana pre početka je održan žreb.

NAVIJAČI U TRANSU: Đoković potvrdio lepe vesti pred Serbia open!

Foto: Starsport

Direktor turnira Ðorđe Ðoković rekao je da je sve spremno za početak turnira i pozvao gledaoce da dođu u što većem broju i uživaju u vrhunskom sportu.

- Prodaja karata ide jako dobro za sada. Završni vikend je maltene rasprodat, dok su ostali dani na 50 odsto - rekao je Ðoković i dodaje da će teniski kompleks ponuditi mnoštvo drugih atrakcija pored samih mečeva.

Republika

Foto: Adria tour

Đorđe Đoković

Ðoković ističe da su uspeli, iako se u isto vreme igra turnir u Barseloni, da dovedu mnogo igrača iz Top 50 i da će svaki meč biti neizvestan.

- Pored Novaka, na turniru će učestvovati Andrej Rubljev kao šesti teniser sveta, osvajač Grend slema Dominik Tim, Karen Hačanov kao Top 20 igrač, Aslan Karacev Novakov ''dželat'' iz prošle godine. Volim da istaknem da su tu i svi domaći igrači i svi oni su među privih 40-50 igrača sveta: Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Ðere - pobrojao je Ðoković.

Na kraju je Đoković obradovao lepim vestima navijače, pošto će za kvalifikacije koje su na programu u nedelju ulaz biti otvoren za sve posetioce. Od ponedeljka počinju mečevi glavnog žreba. Ukupan broj tenisera sa dublom je 60, dok se u glavnom žrebu singla nalazi 28 igrača.

Kompletnu izjavu Đorđa Đokovića pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading