LUDILO: Novak sa svakim članom svog tima ima SPECIJALNU KLAUZULU! Ovo je NEVEROVATNO!

Autor:

Sport

16.04.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta zna šta radi.

LUDILO: Novak sa svakim članom svog tima ima SPECIJALNU KLAUZULU! Ovo je NEVEROVATNO!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Danijel Mikš, čovek koji je napisao biografiju Novaka Đokovića "Ceo život u borbi" pričao je o zanimljivim klauzulama koje najbolji teniser sveta stavlja u ugovore članova svog tima.

Đoković sa svakim članom svog tima ima potpisan ugovor sa posebno naglašenom klauzulom da ni za vreme saradnje, ni po završetku ugovora, ne smeju da otkrivaju podatke o njemu i načinu na koji su poslovali - rekao je Austrijanac za portal "Sport1".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nastavio je u istom ritmu.

To mi je rekao Gebhard Grič, bivši Novakov kondicioni trener, koji ne sme da iznese u javnost nijednu od specifičnih vežbi koje je radio sa Đokovićem. Srbin je po tom pitanju perfekcionista i zakonski se zaštitio od iznošenja bilo kakvih podataka o njemu - dodao je Mikš.

Bivši novinar nemačkog tabloida "Bunte" i "Plejboja" je takođe otkrio i zašto je došlo do razlaza Noleta i Marijana Vajde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading