POVRATAK OTPISANOG: Čudo u Monte Karlu, ipak će se BORITI za pehar!

Autor:

Sport

13.04.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je pre meča bio praktično otpisan, uspeo je da pokaže sav svoj raskošan talenat u Monaku, a teniski sladokusci se pitaju - može li do samog kraja?

POVRATAK OTPISANOG: Čudo u Monte Karlu, ipak će se BORITI za pehar!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Lorenco Museti

Italijanski teniser Lorenco Museti napravio je veliko iznenađenje na Mastersu u Monte Karlu. Ovaj 20-godišnjak, trenutno 83. reket planete, eliminisao je favorizovanog Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima rezultatom 2:0. Meč je trajao 104 minuta, a po setovima je bilo 6:2, 7:6.

 

 

Museti je odigrao maestralan prvi period igre tokom koga je materijalizovao obe brejk lopte, pritom nedopustivši rivalu da mu oduzme servis, pa je lako stigao do vođstva od 1:0. Kanadski igrač je prvi došao do brejka u drugom setu, ali ga je odmah ispustio. Susret je definitivno rešen u taj-brejku, koji je sa laganih 7:2 obezbedio trijumf.

 

 

Museti će se u osmini finala sastati sa Argentincem Dijegom Švarcmanom, a pobednik tog meča igraće sa boljim iz dvoboja Laslo Đere - Stefanos Cicipas. Podsetimo, ranije danas u Monaku je viđena izuzetno neuobičajena scena, kada je Kazahstanac Aleksandar Bublik rešio da preda meč Špancu Pablu Karenju Busti, iako nije bio povređen, o čemu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading