POSLE SAMO TRI MESECA: Novak ISTERAO SVOJE - velika POBEDA Đokovića protiv Australije!

Autor:

Sport

07.04.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama je konačno završena!

POSLE SAMO TRI MESECA: Novak ISTERAO SVOJE - velika POBEDA Đokovića protiv Australije!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Početkom ove godine Australija se našla u sred velikog skandala nakon što je Novaka Đokovića tretirala kao pretnju, da bi ga na kraju oterali iz države i zabranili mu da učestvije na Australijan Openu.

On je te dane proveo u hotelu "Park" sa velikim brojem migranata koji su godinama bili zarobljeni i koji nisu mogli da uđu u Australiju.

Ipak ta priča je dobila svoj epilog. Oko 20-ak migranata je konačno dobilo pravo da uđe u zemlju što je potvrdio Anmesti Internešnal Australija.

- Tri meseca otkako su svetski mediji gledali Novaka Đokovića kako dolazi i odlazi iz pritvora u Park hotelu, migranti koji su uz njega bili i koji su držani godinama su konačno slobodni. Tužno je da su nekoliko godina držani nepotrebno po hotelima u Australiji, posle godina po ostrvima i van obala - poručili su iz te ogranizacije.

 

 

Njima su date "bridžing" vize, sve dok ne reše svoj status stalnih rezidenata.

- Ovo je pobeda ne samo za nas, već i za sve one koji su se borili za našu slobodu - rekao je jedan od oslobođenih za australijski SBS.

Podsećamo da će Novak Đoković učestvovati na predstojećem turniru u Monte Karlu, kao i na Serbia Open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Marko

10.04.2022 09:22

I kako je novak to pobedio ovde ???? Zbog nekog lajka više pišete tekstove obmane, uskoro ce to biti kažnjivo..!!!! Niko vas ne čita pa ovakve naslove pisete, u nekom jadnom pokušaju ?!?!

sale

11.04.2022 00:43

Pobeda Novaka Djokovica:)))) Kakve veze ima Djokovic sa odlukom vlasti Australije. Oladite vise sa ovim Srbija i Novak protiv ostatka sveta!!!