ZREO ZA HOSPITALIZACIJU: Španac totalno PROLUPAO!

Autor:

Sport

05.04.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lupio i ostao živ.

ZREO ZA HOSPITALIZACIJU: Španac totalno PROLUPAO!

Foto: AP Photo/Michel Euler

Bivši španski teniser Aleks Koreča govorio je o zemljscima Karlosu Alkarazu i Rafaelu Nadalu, a pritom je potkačio i Novaka Đokovića.

Mladi Alkaraz je protekle nedelje osvojio Masters u Majamiju, a ove sezone ima samo dva poraza, od kojih je jedan od Rafe.

Koreča je u komentarisanju talentovanog Španca izjavio da je Nadal najveći teniser ikada, kao da zaboravlja ime Novaka Đokovića.

- Ovo je jednostavno savršeno za Rafu jer je on najveći šampion kojeg smo ikada imali - rekao je Koreča i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Rafael Nadal

- Sada ima novog momka koji zna šta ima na umu, tako da će Rafa morati da ide do krajnjih granica kako bi pobedio. Ovo će navesti Rafu da još više poboljša svoju igru. Naći će način da pobedi Alkarasa jer je igrao protiv njega u Indijan Velsu i mnogo se namučio. Zna da mora da odigra maksimalno kako bi pobedio.

Nastavio je u u istom ritmu.

- Rafa je mnogo stariji i iskusniji. Najbolji je svih vremena, posebno na šljaci, ali mečevi sa Karlosom biće veliki izazov za njega. Moraćemo da sačekamo da vidimo šta će Alkaras uraditi na šljaci na velikim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading