OVO JE VAŽNIJE OD SVIH TROFEJA: Novak Đoković Fondacija obradovala mališane u Svrljigu!

Autor:

Sport

02.04.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser i njegova fondacija nastavljaju sa humanitarnim aktivnostima.

OVO JE VAŽNIJE OD SVIH TROFEJA: Novak Đoković Fondacija obradovala mališane u Svrljigu!

Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi

Novak Đoković

Predškolska ustanova "Poletarac" u opštini Svrljig dobila je tri nove prostorije koje su izgrađene zahvaljujući "Fondaciji Novak Đoković". Istovremeno, navedena fodnacija je i kompletno opremila navedene prostorije laptop računarima, knjigama, igračkama, kao i didaktičkim i potrošnim materijalom.

Kako prenosi zvanični portal "Fondacije Novak Đoković", svečanom otvaranju prisustvovali su direktor Predškolske ustanove „Poletarac“ Dejan Miletić, predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, narodni poslanik Milija Miletić, kao i predstavnici "Novak Đoković Fondacije".

Direktor PU "Poletarac" Dejan Miletić je tim povodom izjavio:

- Ovaj dan je izuzetno važan jer otvaramo novu vaspitnu grupu u kojoj će boraviti dvadesetoro dece uzrasta od dve do četiri godine. Važan je i za samu ustanovu jer se otvaranjem nove vaspitne grupe približavamo jednom od ciljeva koje smo postavili da do 2025. godine 70% dece sa teritorije naše opštine bude obuhvaćeno različitim programima predškolskog vaspitanja i obrazovanja.
Na putu ostvarenja ovog cilja nismo sami. Tu je pre svega opština Svrljig, koja je izdvojila sredstva za dogradnju objekta. Neizmerno se zahvaljujemo i Novak Đoković Fondaciji, koja je obezbedila didaktička sredstva, igračke i digitalnu opremu za tri vaspitne grupe
- rekao je Miletić.

 

 

Zadovoljstvo nakon novog humanitarnog projekta izrazila je Emina Popović, menadžer za odnose sa donatorima "Novak Đoković Fondacije":

- Rano ustajanje, dug put i kiša, sve se to zaboravi kada nas dočekaju ovako ljubazni domaćini i kada vidimo osmehe na licu dece koja od danas idu u vrtić sa svojim vršnjacima. Sve što Novak Đoković Fondacija radi, radi zbog bolje budućnosti dece; a u Predškolskoj ustanovi „Poletarac“ i Opštini Svrljig našli smo pouzdane partnere. Šezdesetoro nove dece znači 60 širokih osmeha, ali i 60 zadovoljnih mladih porodica koje mogu svrsishodnije i temeljnije da planiraju svoju budućnost - poručila je Emina Potrić.

Vrtić u Svrljigu je 51. koji je Fondacija opermila, adaptirala, ili rekonstruisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading