DVA PITANJA KOJA TRESU AUSTRALIJU: Đoković je ponovo u ŽIŽI javnosti - navukli su ga na TANAK LED!

Autor:

Sport

30.03.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole im je tema i posle nepuna tri meseca.

DVA PITANJA KOJA TRESU AUSTRALIJU: Đoković je ponovo u ŽIŽI javnosti - navukli su ga na TANAK LED!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Abul Rizvi, stručnjak za imigracije, postavio je dva pitanja koja tresu australijsku javnost!

Ona se tiču deportacije Novaka Đokovića, prvog reketa sveta, kome je zbog činjenice da nije vakcinisan protiv koronavirusa onemogućeno da učestvuje na prvom Grend slemu sezone.

- Zašto Đoković nije stavljen na listu za uzbunu (MAL) i zašto mu nije odmah odbijena viza od samog početka s obzirom na njegove javne izjave protiv vakcinacije?

– Zašto su ostali teniseri i zvaničnici bili u potpuno istoj situaciji kao i Đoković, omogućeno im je da dođu, pre nego što je Đokoviću ukinuta viza 6. i 7. januara? - upitao je Rizvi.

 

 

Rizvi je još jednom kritikovao vlasti Australije zbog načina na koji su tretirali Noleta, ali i pravnih nedoslednosti koje su obeležile slučaj. Podsećamo da je Novak deportovan sa najmanjeg kontinenta posle sage koja je trajala duže od deset dana, a u njegovom odsustvu pehar je osvojio Španac Rafael Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading