BALAVI NA FEDERERA! Skandalozne REČI sa Zapada: Ma, kakav Novak, JEDAN JE Rodžer!

Autor:

Sport

27.03.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

BALAVI NA FEDERERA! Skandalozne REČI sa Zapada: Ma, kakav Novak, JEDAN JE Rodžer!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Aleksander Vaske, nekada 89. reket planete, izjavio je za "Tenis Magazin" da je Rodžer Federer najveći igrač u istoriji tenisa, ispred Srbina Novaka Đokovića.

On je, na pitanje o Noletu, ispričao anegdotu o susretu sa Švajcarcem, vidno impresioniran Rodžerom.

- Ako kažu da je Novak Đoković najveći svih vremena, onda je za mene to Rodžer Federer. U mojim očima, najbolji ste ne samo kada ste uspešni, već kada promenite celu igru. Uradio je to na impresivan način. Njegova elegancija i stil igre nisu viđeni pre, uz tu skromnost koji ima. Imam najveće poštovanje za Rodžera, ne samo kao igrača već kao i osobu. Rodžer ne brine da li je u fokusu kamere ili ne. On je ono što jeste, prijateljski raspoložen i uvek ljubazan prema ljudima na visokim pozicijama - poručio je bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Nemačke, a zatim jedodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Omaž Federeru

- Gledajući ostatak njegove karijere, nadam se da je neće završiti na tužan način. To bi za njega svakako bilo poražavajuće. Voleo bih da opet eksplodira i pokaže svoju magiju. Za njega, sve je u tome da napusti teniski teren sa dignitetom i igrajući - zaključio je Vaske.

Podsetimo da je Fedeks svoj poslednji duel odigrao na prošlogodišnjem Vimbldonu, kada je u četvrtfinalu eliminisan od Hurkača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading